Pearl Jam



Els Pearl Jam són un grup de rock alternatiu dels EUA. Normalment se'ls encasella dins de l'anomenat moviment grunge. També formen part de l'anomenat "so de Seattle" tant per raons geogràfiques com musicals.

Des que el grup existeix, tots els anys s'edita un disc senzill de vinil que es distribueix entre els socis del seu club de fans, el Ten Club.


A més, compten amb nombroses col·laboracions, aparicions en treballs d'altres artistes i treballs en solitari o amb projectes paral·lels.

El grup va deixar d'editar vídeos musicals de les seues cançons des que un xiquet que va cometre homicidis a la seua escola va declarar haver-se inspirat en el vídeo de Jeremy. També, suposadament, van deixar de fer-ho com una manera de rebutjar el màrqueting imposat al món de la música. Tanmateix, després d'això es va editar un vídeo de dibuixos animats per a Do The Evolution (Yield), diversos materials promocionals en directe per al disc Riot Act i, definitivament, a partir del disc amb títol homònim al de la banda es van tornar a publicar vídeos musicals d'"estudi" amb l'aparició dels membres de la banda. El 4 de juny de l'any 2020 publicarien una versió no censurada del videoclip de Jeremy en la qual al final del videoclip el nen protagonista es dispara a boca de canó amb un revòlver davant tota la classe al centre escolar.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila