Tom Petty



Thomas Earl Petty (Gainesville (Florida), 20 d'octubre de 1950 - Santa Monica, 2 d'octubre de 2017) fou un músic estatunidenc. Bona part de la seva carrera va fer-la acompanyat del grup Heartbreakers.


Tom Petty fou trobat, inconscient i sense respirar, arran del que hauria estat un atac cardíac que hauria patit l'1 d'octubre del 2017 a la seva casa de Malibu, pels serveis d'emergència que finalment varen aconseguir que recuperés el pols i el pogueren traslladar a l'hospital UCLA de Santa Monica. Seguidament de la coneixença dels fets, el portal especialitzat de notícies de famosos TMZ informà que el músic havia mort. Ho negaren després dient que encara "s'aferrava a la vida". Això va crear una certa confusió en els mitjans.


En nom de la família, el mànager del grup, Tony Dimitriades, ve emetre el comunicat oficial: havia mort tranquil·lament a les 20.40 h del dilluns 2, hora local (5.40 h del dimarts 3, a Espanya) a causa d'un atac de cor.[


El 20 de gener de 2018, la seva família revelà els resultats finals de l'autòpsia que mostren que morí concretament a causa d'una sobredosi accidental d'opiacis.


Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila