Accept



Accept és una banda alemanya de heavy metall fundada a la ciutat de Solingen el 1976, pel vocalista Udo Dirkschneider i el guitarrista Wolf Hoffmann. Després d'alguns canvis en la seva formació, en què va ingressar el baixista Peter Baltes, van debutar amb Accept el 1979, a través de Brain Records. Durant la primera part dels anys 1980 van obtenir un important reconeixement als mercats europeus, Estats Units i Japó, gràcies a les produccions Breaker (1981), Restless and Wild (1982), Balls to the Wall (1983) i Metal Heart (1985) ). El 1987, després de la gira promocional de Russian Roulette del 1986, Udo va renunciar a la banda per iniciar una carrera com a solista amb la seva pròpia agrupació U.D.O. Per substituir-lo van contractar el nord-americà David Reece, amb el qual van gravar l'àlbum Eat the Heat el 1989, però a causa de les males crítiques i l'escassa acollida per part dels seus seguidors, la banda va optar per separar-se a finals del mateix any.


El 1992, Accept va tornar als escenaris com un quartet, en la tercera etapa del qual van publicar tres àlbums d'estudi Objection Overruled (1993), Death Row (1994) i Predator (1996). Tot i això, les constants discussions internes va comportar la seva segona separació, que es va oficialitzar a mitjans de 1997. Durant diversos anys la banda va estar absent dels mercats mundials, fins que el 2005 van realitzar una breu gira de reunió per alguns festivals de música europeus i a Japó, però a causa del seu èxit no es va consagrar un retorn. Finalment, el 2009, Hoffmann i Baltes van anunciar el retorn definitiu del grup amb l'exvocalista de TT Quick, Mark Tornillo, en reemplaçament de Dirkschneider. Des de llavors, han llançat al mercat els discos Blood of the Nations (2010), Stalingrad (2012), Blind Rage (2014) i The Rise of Chaos (2017); que han col·locat Accept novament a les llistes musicals, fins al punt que el ja esmentat àlbum Blind Rage es va convertir en la seva primera producció a aconseguir el primer lloc a Alemanya.


Accept és considerada com una de les millors bandes de heavy metall de la primera meitat dels anys vuitanta, a més és nomenat com un dels principals contribuents del desenvolupament de l'speed metall i un dels grups més influents per al thrash metall i el power metall .

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila