Cibo Matto




Cibo Matto (que en italià ve a significar menjar boja) és una banda de rock alternatiu formada el 1994 a Nova York per les japoneses Yuka Honda i Miho Hatori. Honda és instrumentista i Hatori cantant. Entre els músics que han col·laborat amb la banda hi ha Sean Lennon, Timo Ellis i Duma Love. El 2001 la banda es va separar, i tant Honda com Hatori van treure discos en solitari; posteriorment el 2011 la banda es va reunir de nou, per tornar-se a separar el 2017.


El so de la banda es basa en l'ús de tota mena de recursos tècnics, especialment mostrejos (samplings) d'altres artistes, i en l'eclecticisme. Moltes de les seves cançons són versions de temes clàssics del music-hall o jazz, interpretats de maneres que els fan gairebé irreconeixibles. També s'ha relacionat amb la banda amb l'anomenat Noise pop. Les lletres de Cibo Matto es caracteritzen per usar sovint diversos tipus de menjar com a metàfora.


El 2014 Cibo Matto tornen amb un nou disc anomenat Hotel Valentine, a la seva nova pàgina web anuncia que tenen agendada una gira per tot Estats Units i un nou videoclip anomenat "MFN" pujat al compte YouTube de la banda.


L'11 de desembre del 2017, mitjançant Instagram i les xarxes oficials, es comunicava la separació de la banda, argumentant el desig de continuar les carreres en solitari per part de Hatori i Honda.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila