Glenn Hughes




Glenn Hughes (Cannock, Staffordshire, 21 d'agost de 1951) és un músic de rock britànic d'àmplia trajectòria, majorment conegut per haver estat baixista i cantant de Deep Purple als anys 1970. A la dècada de 1980 va ser vocalista de Black Sabbath i va realitzar col·laboracions per a Tony Iommi. Segons ha explicat Hughes mateix en nombroses entrevistes, els seus pares li van posar aquest nom a causa del fanatisme d'ells pel músic nord-americà Glenn Miller.


Hughes posseeix a més una vasta carrera com a solista, la qual es va reactivar després de superar amb èxit anys d'abús de drogues i problemes de salut. Ha participat en nombroses bandes i projectes i ha col·laborat amb diversos artistes de diferents gèneres.


Després d'haver gravat tres àlbums al costat de Black Country Communion, va formar Califòrnia Breed al costat de Jason Bonham i Andrew Watt. Després d'una sèrie de presentacions en viu, i la prematura sortida de Jason Bonham (sent reemplaçat pel baterista Joey Castillo), la banda es va dissoldre, donant lloc a l'enregistrament d'un nou disc solista de Hughes, anomenat "Resonate", que va veure la llum el novembre del 2016.


Es va anunciar al setembre de 2017 la sortida d'un nou àlbum d'estudi de Black Country Communion, amb tots els seus membres originals, anomenat simplement "BCC IV" (atès que va ser el quart disc de la banda).


El 8 d'abril del 2016, va ser induït al Saló de la Fama del Rock & Roll com a membre de Deep Purple.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila