Papa Roach



Papa Roach és una banda nord-americana de rock i nu metall fundada el 1993 a Vacaville, Califòrnia. Es va donar a conèixer internacionalment l'any 2000, amb el seu àlbum debut, Infest, reconegut tres vegades com a disc de platí. Els tres àlbums següents, van continuar el seu èxit: Lovehatetragedy l'any 2002, Getting Away With Murder el 2004 i The Paramour Sessions el 2006. A aquests treballs, els van seguir Metamorphosis el 2009, The Connection el 2012, F.E.A.R. el 2015, Crooked Teeth el 2017 i, dos anys després, l'últim àlbum de Papa Roach fins avui, Who Do You Trust?.


En els seus primers anys, la banda era descrita com a nu metall i rap metall. Amb el temps, l'agrupació va afegir altres sons a la seva música, com ara el hard rock, el metall i el rock alternatiu.


El nom del grup, prové de l'avi de Shaddix, Howard William Roatch, que tenia el sobrenom de "Papa Roach". Roatch es va suïcidar el 2006 i, per això, el grup li ret homenatge al disc The Paramour Sessions, amb la cançó «Roses on My Grave». La banda ha venut més de 24 milions de discos a tot el món

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila