Steve Douglas



Steve Douglas Kreisman (24 de setembre de 1938 - 19 d'abril de 1993) va ser un saxofonista i flautista nord-americà. Com a músic de sessió de Los Angeles, va treballar amb Phil Spector, Bob Dylan, Brian Wilson, The Beach Boys i Ry Cooder.

Douglas es pot escoltar en discos de Duane Eddy, Aretha Franklin, Elvis Presley, Willy DeVille, Bob Dylan, The Beach Boys, The Ramones i molts altres. També va ser productor discogràfic, després d'haver produït Le Chat Bleu de Mink DeVille, així com cançons per a Wayne Newton i The Lettermen.


El 19 d'abril de 1993, mentre s'escalfava amb Ry Cooder, Douglas es va esfondrar i va morir. La insuficiència cardíaca va ser la causa oficial de la mort. Tenia 54 anys.


Es va convertir en una tradició per a Darlene Love interpretar "Christmas (Baby Please Come Home)" per Nadal al Late Show amb David Letterman amb el saxo de Douglas de l'enregistrament original interpretat per Bruce Kapler.[3] Aquesta tradició va continuar fins al 19 de desembre de 2014, quan s'havia anunciat que Letterman es retiraria el maig de 2015.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila