The Black Crowes



The Black Crowes és un grup nord-americà de hard rock que rep les seves influències de la música rock dels 60 i 70 i del blues dels Estats Units.

L'agrupació es va formar el 1986 pels germans Chris Robinson i Rich Robinson, sota el nom de "Mr. Crowe's Garden". El 1990 editen el seu àlbum debut, anomenat Shake Your Money Maker, aconseguint un èxit considerable, sobretot a partir de l'edició del senzill Hard To Handle, original del cantant de soul Otis Redding, i del llançament del senzill She Talks to Angels".


Coneguts per la seva visió personal de l'escena musical i els polèmics comentaris del cantant, el seu segon disc, The Southern Harmony and Musical Companion, editat el 1992, no iguala en vendes el seu antecessor, mostrant nous matisos al fons musical de la banda. En aquesta ocasió, presenten un nou guitarra solista, Marc Ford, procedent de la banda Burning Tree, substituint Jeff Cease, que va ser acomiadat de manera poc amistosa. El teclista Eddie Harsch també entra com a membre fix al grup.


1994 és l'any per editar el seu tercer disc, Amorica, el més experimental de tots, en què la psicodèlia pren gran protagonisme i obre l'espectre musical de la banda. El gener de 1996 actuen com a teloners de Jimmy Page i Robert Plant, oferint dos mini recitals a l'Estadi Sausalito a Vinya del Mar, Xile, el 23 de gener, ia l'estadi de Ferrocarril Oest, Argentina, el 25 de gener.3​ Three Snakes and One Charm és el seu quart i més intimista àlbum, editat el 1996 i li segueix un disc molt més enèrgic com és By Your Side (1998).

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila