5 Seconds of summer



5 Seconds Of Summer (també coneguts com 5SOS per les sigles) és una banda originària de Sydney, Austràlia, de gènere pop rock, creada oficialment el 3 de desembre de 2011. Està integrada per Luke Hemmings (vocalista principal, piano i guitarra), Michael Clifford (guitarrista principal i veu), Calum Hood (veu, piano i baix) i Ashton Irwin (bateria i veu). Van començar a tenir atenció el 2012 després de publicar una sèrie de versions de cançons populars a YouTube.


Seconds of Summer va llançar el seu primer senzill «Out of My Limit» , exclusivament a Austràlia i Nova Zelanda el novembre de 2012. Al febrer de 2014, van llançar «She Looks So Perfect» com el seu primer llançament mundial. Va arribar a llistes a Austràlia, Nova Zelanda, Irlanda i Regne Unit. El seu primer àlbum, 5 Seconds of Summer va ser llançat a la fi de juny de 2014, arribant a número u en 11 països. Va ser seguit per un àlbum en viu titulat LiveSOS.


La banda va llançar el seu segon àlbum Sounds Good Feels Good a l'octubre de 2015, seguit pel llançament d'un documental en DVD anomenat How Did We End Up Here.


El 2 de desembre de 2016, la banda va anunciar el llançament de B-sites and Rarites - el qual no estava disponible a tot el món - sota el títol This Is Everything We Ever Said, per celebrar el seu cinquè aniversari com una banda. La banda va llançar el seu tercer àlbum, Youngblood, el 15 de juny de 2018, que va debutar número u a Austràlia i Estats Units. 5SOS es va convertir en el primer representant australià a aconseguir tres àlbums número u a la llista Billboard 200.


A principis de 2019, la banda va publicar la cançó Easier com el senzill principal del seu proper quart àlbum d'estudi. El segon senzill Teeth va formar part de la banda sonora de la sèrie de Netflix 13 Reasons Why. El 5 de febrer, la banda va anunciar per les xarxes socials el seu nou material discogràfic "CALM".


El 2021 planejaven estrenar el seu nou disc a Austràlia però per causes de la crisi mundial serà al setembre, encara que la gira començaria al març a Anglaterra ja que tocaran novament a Wembley.


Actualment els quatre integrants de la banda treballen al seu nou disc "5SOS5" i es mantenen actius a les seves xarxes socials.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila