Alter Bridge



Alter Bridge és un grup de rock nord-americà d'Orlando, Florida. La banda es va formar l'any 2004 pel vocalista/guitarrista rítmic Myles Kennedy, el guitarrista principal Mark Tremonti, el baixista Brian Marshall i el bateria Scott Phillips. Després que la seva antiga banda Creed es va quedar inactiva el 2003, Tremonti i Phillips van formar una nova banda amb l'antic company de banda Marshall i el nou membre Kennedy; Alter Bridge es va presentar formalment el gener de 2004, mesos abans de la ruptura oficial de Creed al juny.


Després de signar amb Wind-up Records, Alter Bridge va llançar el seu àlbum debut One Day Remains l'agost de 2004, gran part del qual va ser escrit per Tremonti l'any anterior. L'àlbum va assolir el número 5 del Billboard 200 dels Estats Units i, malgrat les crítiques diverses, va ser certificat or per la Recording Industry Association of America el novembre de 2004. Aquest va ser seguit a l'octubre de 2007 per la crítica més positiva Blackbird, que va marcar l'inici d'un llarga col·laboració entre la banda i el productor Michael Baskette. L'àlbum va arribar al número 13 als Estats Units i va ser certificat de plata per la indústria fonogràfica britànica.


Després d'activitats contínues amb les altres bandes i projectes paralels dels membres, Alter Bridge va llançar AB III a l'octubre de 2010, que va aconseguir l'aclamació de la crítica i l'èxit comercial a Roadrunner Records, amb el senzill principal de l'àlbum "Isolation" encapçalant la llista de Billboard Mainstream Rock. Alter Bridge va llançar Fortress amb més aclamacions el setembre de 2013, ja que els membres de la banda van continuar dividint el seu temps entre diversos projectes. The Last Hero va seguir a Napalm Records l'octubre de 2016, convertint-se en el primer àlbum de la banda des del seu debut per assolir els deu primers del Billboard 200, i el primer a arribar als cinc primers de la llista d'àlbums del Regne Unit. El sisè àlbum d'estudi d'Alter Bridge, Walk the Sky, es va publicar l'octubre de 2019. Va seguir amb Walk the Sky 2.0 el novembre de 2020.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila