Antony and the Johnsons




Antony and the Johnsons és un grup musical procedent de Nova York liderat per la cantant i pianista Antony (Anohni) Hegarty que també és la compositora de totes les seves cançons.


Més que un grup en sentit clàssic The Johnsons es pot considerar la banda d'acompanyament d'Antony (Anohni), que dóna tota la personalitat al projecte. Les seves cançons li han valgut l'admiració i la col·laboració amb molts artistes com Dennis Hopper, Kate Bush, Franco Battiato o Laurie Anderson, que n'ha dit que "totes les emocions del planeta es troben en la seva increïble veu".


Antony Hegarty (des del 2015, coneguda amb la seva identitat transgènere sota el nom d'Anohni) va néixer a Chichester, ciutat de la regió de West Sussex al Regne Unit l'any 1971. De pare enginyer i mare fotògrafa és la segona de quatre germans.​ El 1977 es va traslladar a Amsterdam i el 1981 es va establir a San José, Califòrnia.


A la seva adolescència va ser una gran seguidora del Synth pop, especialment d'artistes com Boy George i Marc Almond, líder de Soft Cell. El 1990 es va establir definitivament a Nova York per estudiar teatre experimental a la Universitat de Nova York.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila