Carlos Sadness


Carlos Alberto Sánchez Uriol (Barcelona, 31 de març de 1987) més conegut com a Carlos Sadness, és un cantant, compositor, il·lustrador i publicista espanyol. Es caracteritza per la barreja de música i d'estil indie, folk i rap.


Abans de dedicar-se a la música com a professió principal, era il·lustrador i publicista. Va treballar per grans empreses com Carolina Herrera, Eristoff Black o White Label.


Es va endinsar al món de la música amb una banda de rock de la qual es desconeix el nom. Més tard va intentar-ho amb un grup de rap anomenat Shinoflow (2001-2010), però va veure que no era el seu estil i, per tant, va decidir abandonar-lo.


Sadness va començar a penjar algunes cançons a MySpace i alhora estudiava direcció d'art. Després d'alguns anys va cridar l'atenció de molts mitjans i discogràfiques. El País va publicar un article parlant d'ell com a “Un dels rostres pel 2009”.


Aquest mateix any va col·laborar amb Fernando Vacas, fent noves cançons, buscant una innovadora melodia que li obrís una etapa.


El 2010, mentre era a Los Angeles, es va plantejar canviar-se el nom i dir-se Carlos Sadness. Més tard, les seves cançons van arribar a Sony Music Entertainment i a finals d'any Sony el va fitxar.


Als inicis va experimentar molt amb l'ukulele i la guitarra, però donava major importància a la veu i a la lírica. Des de llavors es dedica principalment al gènere indie, barrejat amb el folk i el pop.


Més tard, el gener del 2011 surt el seu primer extended play “Atraes a los Relámpagos”.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila