Dead Kennedys




Dead Kennedys va ser una banda nord-americana de punk rock i hardcore punk, sorgida a finals de la dècada de 1970 a la ciutat de San Francisco. La banda va ser una de les primeres bandes de hardcore punk nord-americà que va tenir un impacte significatiu al Regne Unit.


Les lletres de Dead Kennedys eren en general de naturalesa política, satiritzant figures polítiques (tant liberals com conservadores) i l'autoritat en general, així com la cultura popular i fins i tot el moviment punk mateix. Aquesta combinació de sarcasme, sàtira i humor negre a les seves lletres les diferenciava d'altres bandes punk de la ideologia política de l'esquerra.


Sempre van atreure una considerable controvèrsia per les seves lletres i il·lustracions provocatives; diverses botigues es van negar a vendre la seva música i fins i tot van tenir diverses demandes al llarg de la seva carrera, provocant un debat sobre la censura al rock.


Van publicar quatre àlbums d'estudi al llarg de la seva carrera, sempre comandats pel vocalista Jello Biafra, dissolent-se cap al 1986. Es van reunir l'any 2000, encara que sense Biafra.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila