Incubus



Incubus és una banda de rock alternatiu nord-americà format pel vocalista Brandon Boyd, guitarrista Mike Einziger i bateria José Pasillas quan estudiaven junts i després van expandir amb la inclusió del baixista Alex "Dirk Lance" Katunich i Gavin "DJ Lyfe" Koppell; tots dos reemplaçats finalment per Ben Kenney i DJ Kilmore respectivament. Pel 2001 van tenir un enorme èxit amb el senzill "Drive", seguit del seu àlbum Morning View.


El 2003, la banda estableix la fundació "Make Yourself Foundation" per donar diners a fundacions de beneficència.


Incubus es forma en un garatge de Calabasas, Califòrnia el gener de 1991. Van començar tocant en petits clubs i festes, per saltar a telonejar tot un elenc de bandes consagrades de Hollywood com Poison.


L'any 1990 Jose Pasillas (Percussió) coneix Mike Einziger (guitarrista) qui passava la major part del seu temps tocant la guitarra i Alex Katunich (baix) qui havia participat en una banda de jazz de la qual l'expulsen per no saber llegir partitures. Tots tres decideixen ajuntar-se a tocar per diversió versions de Megadeth i Metallica. En molt poc temps aconsegueixen fer-se coneguts al barri, però faltava un vocalista. És per això que aconsegueixen convèncer Brandon Boyd, que era amic des de primària de Mike Einziger i que tenia un gran talent vocal.


Junts van decidir convertir-se en una banda i deixar enrere les versions per començar amb cançons pròpies. La seva primera cançó, Love Sick, tenia un so que molts destaquen com a “semi-Incubus” però amb més influències de funk i thrash metall. A més de Love sick componen cançons com: "Purple Kool-Aid", "Sylvester Polyester", "My Soul (The Underground)", i "The Milkman Song". Després, el 1991, la banda va començar a tocar en festes, la primera per a una amiga anomenada Kirsten. Aleshores, el grup no comptava amb nom i n'havien d'escollir un d'una vegada. Brandon va suggerir que sigui un nom estrany com Spiral Staircase o Chimera, després Alex va suggerir Chunk-O-Funk. Però Mike va portar un diccionari, va trobar la paraula Incubus (A l'Europa Medieval, un íncub, era un dimoni masculí (la contrapart del Súcub), que visitava les dones en els seus somnis, i després de seduir-les, tenies relacions sexuals amb elles a aquests somnis Les dones que queien víctimes de l'íncub no podrien parar-se.Una altra llegenda diu, que els treien l'ànima, mitjançant el sexe. habilitats màgiques En créixer, el nen podria convertir-se en un poderós Feiticeiro o en un ésser de gran maldat. incub i el súcub, són àngels caiguts), i va llegir la definició. Als altres els va agradar i els va semblar interessant tenir una banda amb aquest nom ja que tenia una connotació sexual. El dia de la festa de Kristen va ser un desastre per al grup, doncs diverses coses no van funcionar.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila