John Denver



John Denver, registrat en néixer com Henry John Deutschendorf, Jr. (Roswell, Nou Mèxic, 31 de desembre de 1943 - Badia de Monterey, prop de Pacific Grove, Califòrnia; 12 d'octubre de 1997), va ser un cantautor de country, músic i actor nord-americà. Va morir als 53 anys en un accident aeri quan pilotava un Rutan Long-EZ, un avió experimental de fibra de vidre.


El seu pare, Henry Deutschendorf, Sr., era oficial de la Força Aèria i instructor de vol. Denver va néixer quan el seu pare era al Roswell Army Air Field. Va créixer en nombroses bases del sud-oest nord-americà. Denver va entrar a l'institut a Fort Worth, Texas i més tard al Texas Tech on va ser membre de la fraternitat Delta Tau Delta. En aquesta època va començar una carrera en solitari.


Aquest mateix any va llançar el seu primer LP, Rhymes and Reasons. Durant els quatre anys següents, gràcies a àlbums com Whose Garden Was This, Take Me to Tomorrow i Poems, Prayers and Promises es va establir com una estrella de la cançó nord-americana popular.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila