Low



Low és un grup nord-americà d'indie rock de Duluth, Minnesota, format el 1993. El grup està compost pels membres fundadors Alan Sparhawk (guitarra i veu) i Mimi Parker (bateria i veu), juntament amb Steve Garrington (baix) .


Els baixistes anteriors de la banda inclouen John Nichols del 1993 al 1994, Zak Sally del 1994 al 2005, i Matt Livingston del 2005 al 2008. La música de Low es caracteritza per tempos lents i arranjaments minimalistes. Les primeres descripcions de vegades es referien a ell com un subgènere de rock anomenat "slowcore" sovint en comparació amb la banda Bedhead, que va tocar aquest estil durant la dècada de 1980 i principis de 1990. No obstant això, els membres de Low finalment van desaprovar el terme.


Les harmonies vocals de Parker i Sparhawk representen potser l'element més distintiu del grup; El crític Denise Sullivan escriu que les seves veus compartides són "tan esgarrifoses com qualsevol cosa que Gram i Emmylou hagin desenvolupat, encara que això no vol dir que estiguin impregnades de country, sinó compostes directament des del cor".

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila