M Clan


 M Clan és un grup espanyol de rock. Els seus components són Carlos Tarque (veu) i Ricardo Ruipérez (guitarra). En el seu darrer àlbum els van acompanyar Iván González “Chapo” (baix), Coki Giménez (bateria) i Prisco (guitarra).


Excomponents del grup són: Santiago Campillo (guitarra), que va formar part de M Clan des dels seus inicis fins a finals de l'any 2001, Juan Antonio Otero "Oti" (bateria, membre original, fins al 2010, mort el 2021), Pascual Saura ( baix, membre original, fins al 2010, mort el 2010) i Alejandro Climent "Boli" (teclats, des de Defectes personals fins al 2010), Carlos Raya (guitarra) i Íñigo Uribe (membre original, teclats, dos àlbums amb el grup), que va ser el primer a abandonar la formació inicial.


Alguns col·laboradors habituals del grup són: Luis Prado (teclats, líder de Senyor Mostaza), Juan Carlos Armero (percussió), Mavi Díaz (cors), Momo Cortés (cors) i Prisco Priscus (guitarra).


El grup es va crear a Múrcia (Espanya) el mes de març de 1993, amb Carlos Tarque, Santiago Campillo, Juan Antonio Otero, Pascual Saura i Íñigo Uribe com a membres fundadors. Més tard s'hi afegiria Ricardo Ruipérez. Ambdós (Ricardo i Carlos) s'havien conegut temps enrere durant el servei militar obligatori i, més tard, junts van configurar Murciàlegs, després Ratpenats Clan, que aviat va passar a ser M Clan. Començaren oferint concerts i gravant alguna maqueta de la qual van treure un mini vinil editat per Subterfuge, encara que preferien tocar en directe.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila