Malú



María Lucía Sánchez Benítez (Madrid, 15 de març de 1982), coneguda artísticament com a Malú, és una cantant, compositora i intèrpret espanyola.


L'artista ha estat considerada una de les veus més importants de la música espanyola. Ha venut més de dos milions i mig de discos al llarg de la seva carrera. Compta amb reconeixements com la Medalla d'Andalusia per «Tota una carrera» concedida el 2015, el Premi Ondas a «Millor Artista de l'Any» obtingut el 2014 o dues nominacions als Grammy Llatins, una d'elles el 2011 en la categoria de « Millor Àlbum Vocal Pop Femení». L'any 2014 es va convertir en l'única artista femenina a aconseguir omplir el Palau dels Esports de Madrid fins a quatre vegades en una mateixa gira, revalidant aquesta fita l'any 2016.


Porta des del 1998 als escenaris, amb dotze discos d'estudi, cinc discos recopilatoris, dos directes i un documental. Així mateix, és una de les artistes espanyoles amb més guardons i nominacions a nivell nacional i internacional amb 15 Premis Dial (sent l'artista més premiada en la seva història), 5 Premis 40 Principals, nominacions als World Music Awards, i 4 Premis Cadena 100, entre d'altres.


Va participar com a coach al programa La Voz (Telecinco), on va ser guanyadora a la segona i quarta edició amb David Barrul i Irene Caruncho respectivament. Va formar part del jurat de La voz Kids (Espanya) resultant guanyadora amb María Parrado.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila