Mardi Gras



Mardi Gras era un grup de rock and roll nord-americà amb seu a Nova York. Van llançar diversos senzills que van ser èxits a tot Europa des de 1970 fins a 1972, seguits d'un àlbum homònim el 1972, amb el segell Map City Records de Peter Anders i Vini Poncia. El nucli del grup eren tres amics, Lou Burgio, Bob Azzara i Flip Cesario, que havien actuat en altres bandes, com ara els Royal Teens i Joey and the Twisters a principis dels anys 60.


El seu primer llançament, una versió de "Girl, I've Got News for You", va assolir el número 1 a França i va pujar a les llistes a Itàlia, els Països Baixos, Espanya i altres llocs d'Europa. Van seguir amb una versió de "Too Busy Thinking About My Baby", que va tornar a tenir una bona posició a tot Europa, inclòs va arribar al número 19 a la llista de singles del Regne Unit el 1972. Van llançar dos senzills més, "Every Day I Have to Cry Some " (1971), i "Paris Sunshine" (1972), poc després de publicar el seu únic àlbum.


Van gravar un disc més, amb el suport del cantant francès Michel Laurent, a "Sing Sing Barbara", que va assolir el número 1 a diferents parts d'Europa, mantenint-se al capdavant de les llistes a Itàlia durant sis mesos consecutius.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila