Mark Owen



Mark Anthony Patrick Owen (nascut el 27 de gener de 1972), és un cantant i compositeur anglès. És membre de la banda de pop britànic Take That. La banda va ser un gran èxit durant els anys 1990 i han gaudit del seu èxit encara més des de la reunió el 2005. Com a artista en solitari, Mark Owen ha venut més de 400.000 còpies a tot el món i 80 milions amb Take That.


Take That es va formar el 1990 i durant el seu temps amb el grup Owen va tenir la veu principal en una cançó per primera vegada, quan Gary Barlow va compondre "Babe" perquè volia que ell la cantés. Va ser llançat al desembre de 1993 de l'àlbum Everything Changes. Va aconseguir el número u al Regne Unit, però va ser enderrocat el primer lloc per Nadal per Mr. Blobby. També va cantar la veu principal a The Day After Tomorrow del seu tercer àlbum, Nobody Else, que va concloure amb les contribucions vocals d'Owen a la banda. Va compondre en aquest mateix àlbum al costat dels seus companys de grup Gary Barlow i Robbie Williams els temes "Sure", "Every Guy" i "Sunday to Saturday".


Tot i que Owen no era sempre la veu principal, era el membre més popular del grup, a causa del seu bon aspecte juvenil i el seu comportament dolç, va guanyar premis amb regularitat als Smash Hit's com "L'home més càlid del món" i "Millor tall de cabell".

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila