Michael Bolton



Michael Bolotin (New Haven, Connecticut; 26 de febrer de 1953), conegut artísticament com Michael Bolton, és un cantautor nord-americà que va aconseguir gran èxit a mitjans de la dècada de 1980 ia inicis de la dècada de 1990. Es destaca per ser un de els exponents més populars del soft-rock i la balada romàntica nord-americana d?aquella època.


Els seus èxits inclouen la venda de 70 milions d'àlbums, vuit àlbums a Top Ten, dos senzills en número u de les llistes de Billboard i premis com el Grammy.


Va néixer al si d'una família jueva d'origen rus de New Haven, Connecticut, Estats Units. És el menor de tres germans, els noms dels quals són Sandra i Orrin. Des de petit va demostrar el seu gran talent musical ia la primerenca edat de 16 anys va signar el seu primer contracte discogràfic.


El 1975 va llançar el seu primer àlbum sota el nom artístic de 'Michael Bolotin. Un any més tard, “Everyday of My Life” surt a la llum.


A principis de 1983 escurça el seu nom per motius comercials a Michael Bolton i llança un àlbum homònim després d'obtenir el seu primer èxit com a compositor, co-escrivint el tema "How Am I Supposed To Live Without You" per a la cantant Laura Branigan. Aquest tema gairebé va arribar a ubicar-se al Top 10 de les ràdios nord-americanes, i va aconseguir mantenir-se als charts durant 3 setmanes. Gràcies a l'èxit obtingut decideixen tornar a treballar junts, aquesta vegada amb el tema "I Found Someone" el 1985. Aquesta cançó no va poder assolir la popularitat de l'anterior, però dos anys més tard, la cantant Cher la va portar a convertir-se en un hit.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila