Morris Albert



Morris Albert (nascut com Maurício Alberto Kaisermann (Són Paulo; 7 de setembre de 19511)), és un cantautor brasiler d'ascendència austríaca, famós per la seva cançó hit de 1975, "Feelings".


Aibert havia nascut en una família immingrant austríaca. Morris Albert va començar la seva carrera cantant i tocant la guitarra a diverses bandes. El 1973, en una època en què molts artistes brasilers utilitzaven noms a l'estil anglosaxó intentant destacar al mercat dels Estats Units. Després de l'èxit del seu primer senzill Feel the Sunshine, va gravar el seu àlbum debut el 1974 sota el títol de Feelings, amb la qual cosa va arribar al número u al seu país i va romandre a les llistes per mig any. El senzill Feelings va ser un èxit en el ritme de rock suau i li va donar un hit meravellós amb el que va ser conegut a nivell mundial. La balada va arribar al Top Ten a les llistes nord-americanes de Billboard l'estiu del 1975 i es va vendre més d'un milió de còpies i premiada amb un Disc d'Or certificat per la RIAA el novembre del 1975.


"Feelings" també va ser gravada i interpretada per diversos artistes, com Faust Papetti, Paloma Sant Basili, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Frank Sinatra, José José, Bukis, Sarah Vaughan, Offspring, Johnny Mathis, Orietta Berti i Pedro Cortés DJ .


En 1978 als Estats Units, va gravar un altre hit She's My Girl entre altres de les seves composicions.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila