Prefab Sprout



Prefab Sprout és una banda de pop-rock britànica que es va formar a Durham (Regne Unit) el 19781 pels germans Paddy i Martin McAloon. L'alineació més influent va tenir lloc durant els anys 1980 incloent Wendy Smith -baixista i corista- i el baterista Neil Conti. Actualment, després d'experimentar diversos abandonaments, es configura com el projecte en solitari de Paddy McAloon.


El seu últim disc publicat, I Trawl The Megahertz, data de 2019 encara que inicialment es publiqués com un àlbum solista de McAllon. Conegut per la seva timidesa, perfeccionisme i problemes de salut, des del 2004 no té presència en xarxes socials o web oficial però sí un canal oficial a YouTube.


Prefab Sprout ha estat un dels grups amb millors crítiques a la premsa musical, però no així pel públic, que els han considerat massa avant garde a causa de les temàtiques de les seves lletres.


Coneguts popularment com The Sprouts, al principi de la seva carrera van ser catalogats com un grup identificat amb la vida a ciutats petites del Regne Unit i la cultura anglesa. Posteriorment Paddy McAloon va dedicar alguns temes més universals per aconseguir repercussió als Estats Units. Cançons com The King Of Rock And Roll, dedicada a Elvis Presley, i Cars and Girls, a Bruce Springsteen, en són dos exemples.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila