The Church



The Church és un grup australià de rock. Format el 1980, a la ciutat de Sydney, els seus fundadors van ser Peter Koppes (nascut el 1955) i Nick Ward. Amb influències de The Byrds, Pink Floyd i Television entre d'altres. La seva música es va crear partint de principis rock i va anar derivant cap a diversos estils, entre ells el Rock Gòtic i el Rock Simfònic. Les àmplies atmosferes que creaven amb les guitarres els va convertir en un grup d'àmplies pretensions i de gran originalitat. El caràcter de misteri, mitològic i poètic de les lletres els van donar una aura de gran misticisme. Tot i això, mai no van romandre gaire temps ancorats en un estil concret de música i mai se'ls va poder classificar únicament dins d'un estil.


Al cap de poc temps que es produís la formació del grup, se'ls va unir el baixista Steve Kilbey que va acabar sent un dels principals líders del grup, component la majoria de les cançons dels seus tres primers àlbums, així com el cantant principal del grup. També se'ls va unir un nou guitarrista que tancaria la primera formació, l'anglès Marty Willson-Piper (nascut a Liverpool el 1958), que es trobava de viatge per Austràlia quan els va conèixer.


El 1980, només Koppes era realment un músic competent, mentre que Kilbey i Marty no tenien gaire experiència musical i tenien algunes dificultats en la interpretació amb els seus instruments. Koppes ja havia pertangut a diversos grups de Sydney i tenia bona tècnica com a guitarra solista.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila