Two Door Cinema Club




Two Door Cinema Club (de vegades escrit "2 Door Cinema Club" o "TDCC") és una banda indie rock i indie pop d'Irlanda del Nord i la formació de la qual es remunta a 2007.


Alex i Sam es van conèixer als escoltes, però no van romandre en contacte. Més tard, es van retrobar a la seva escola, on van conèixer Kevin a través d'una noia que tots dos coneixien.1 Abans de Two Door Cinema Club es van anomenar Life Without Rory. Sota aquest nom van participar en el concurs de talents ATL Rock School, tocant el tema "You Missed the Point". A MySpace se segueix conservant la pàgina d'aquesta formació amb les seves altres dues cançons "Safe in Silence" i "Conscripted By Choice" Finalment, el 2007 es confirmen com a Two Door Cinema Club, amb Alex Trimble com a vocalista, guitarrista i sintetitzadors, Sam Halliday a la guitarra i els cors i Kevin Baird al baix. Aquesta vegada decideixen no comptar amb un bateria permanent i recórrer a un interí per als concerts.


Van signar amb el segell independent parisenc Kitsuné i el febrer del 2010 sortia el seu àlbum debut, Tourist History, barrejat per Eliot James i Philippe Zdar. Han aparegut a la llista de sons de l'any 2010 de la BBC4 i han tocat en diversos festivals aquest any (Primavera de Bourges, Rock a Seine, Oxegen 2011...).

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila