All Saints



All Saints és un grup musical britànic que es va formar a Londres el 1993. Va publicar el seu primer disc l'any 1997. Format per Melanie Blatt i Shaznay Lewis (fundadores de la banda), i les germanes canadenques Natalie i Nicole Appleton, integrades més tard al grup. Han venut 11.000.000 de còpies fins ara.


Melanie i Shaznay van començar la seva carrera musical cantant com a cors al ZTT Recording Studios a All Saints Road, Londres. El 1993, Melanie, Shaznay, i la tercera membre original anomenada Simone Rainford van decidir formar un grup musical i gravar un disc juntes. Segons Simone, van pensar a trucar-li al grup Spice, però van decidir que això no era bona idea, i van decidir anomenar-se All Saints 1.9.7.5., nom del carrer on es van conèixer i l'any dels seus naixements. Van ser contractades per ZTT Records UK.


El 1994, All Saints 1.9.7.5. van actuar per primera vegada al Touch Magazine al Notting Hill Carnival. Totes tres van gravar tres cançons, però van fracassar. A més, Melanie i Simone van tenir conflictes quant a la direcció del grup que va causar serioses tensions a la banda.


L'estiu del 1995, Simone Rainford va deixar el grup i ZTT Records va acomiadar el grup. Malgrat tot, Melanie i Shaznay van decidir continuar i buscar reemplaçament per a Simone. Després de moltes audicions, el pare de Melanie va conèixer Nicole Appleton, que va conèixer Melanie dies després al Sylvia Young Theatre School. Shaznay va recolzar Appleton perquè s'unís al grup. La seva germana Natalie Appleton va ser l'última a integrar-se al grup, després que donés a llum la seva filla Rachel dos anys abans, i no volia deixar la seva maternitat al marge. Però els pares de Nicole i Natalie li van oferir ajuda per criar el nadó, perquè pogués seguir amb la seva carrera musical.


Després de formar-se com a nou grup musical el maig de 1996, totes quatre van conèixer Karl Gordon, membre de la banda Outlaw Posse, amb qui van gravar un demo "I Know Where It's At". El pas següent va ser buscar un nou contracte musical, però moltes de les discogràfiques britàniques volien portar-les a convertir-se en un duplicat de les Spice Girls. Afortunadament, el demo va aconseguir entrar a London Records, on John Benson va tancar el contracte de les noies el novembre de 1996.


El 1997, "I Know Where It's At", el seu senzill-debut, va debutar al #4 de les Llistes de Vendes Angleses. El següent senzill, "Never Ever", va ser el començament de la consagració com a grup al món de la música, venent més de 1 000 000 de senzills només al Regne Unit, i més de 1 000 000 a la resta del món. El senzill va guanyar 2 Premis Brit el 1998, pel Millor Senzill i el Millor VideoClip. Altres premis són: "Artista Revelació als MTV Europe Music Awards", Poc després, "All Saints" seria el seu àlbum-debut, del que van vendre més de 5,000,000 de discos a tot el món. El seu tercer senzill, "Pure Shores", va ser un èxit en les llistes de vendes de tot el món, pel fet que va ser usat per a la pel·lícula de Leonardo DiCaprio "La Platja" The Beach, convertint-se en el segon Best-Selling Senzill de 2000 .


Durant tota la seva carrera musical, la banda va anotar cinc #1 singles. Després de publicar el seu segon disc "Saints And Sinners", el grup va decidir separar-se el 2001, després de nombroses especulacions i rumors.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila