Backstreet Boys



Backstreet Boys és un grup musical-vocal nord-americà de música pop fundada a Orlando, Florida, el 20 d'abril de 1993. La banda està integrada per A. McLean, Howie Dorough, Brian Littrell, Nick Carter i Kevin Richardson.


Van saltar a la fama amb el seu àlbum debut, Backstreet Boys (1996). El següent àlbum, Backstreet's Back (1997) va continuar amb l'èxit del grup a tot el món. Van arribar a la fama amb el seu àlbum Millennium (1999) i l'àlbum següent, Black & Blue (2000). També van llançar un àlbum de grans èxits, The Hits - Chapter One (2001). Els àlbums Backstreet Boys i Millennium van ser certificats com a diamants per la Recording Industry Association of America (RIAA). Després d'un descans de tres anys, la banda ha llançat cinc àlbums Never Gone (2005), amb què Richardson va deixar el grup, Unbreakable (2007), This Is Us (2009), NKOTBSB (àlbum) formant NKOTBSB al costat dels New Kids on the Block (2011), In a World Like This amb el retorn de Kevin (2013) van celebrar el vintè aniversari amb el seu primer àlbum independent, i després de 6 anys el seu recent àlbum DNA (2019), va debutar al número u, més de dues dècades després que es formés el grup, i 19 anys després del seu darrer cim el 2000. Es van convertir en la primera boy band a encapçalar les llistes d'àlbums dels Estats Units en tres dècades.


La banda ha venut més de 140 milions de produccions musicals, cosa que els converteix en la boy band més venuda de tots els temps i en un dels artistes musicals més venuts del món. Són el primer grup des de Led Zeppelin en què els seus primers deu àlbums arriben al top 10 al Billboard 200, 1 i es converteixen en l'única boy band a aconseguir-ho. El grup va rebre una estrella al Passeig de la Fama de Hollywood el 22 d'abril de 2013. El grup també va llançar la seva primera pel·lícula documental titulada Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of el 2015.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila