Bob Sinclair



Christophe Le Friant (Bois-Colombes, França 10 de maig de 1969), més conegut com a Bob Sinclar i erròniament com a Sinclair, és un DJ i productor francès de l'anomenat gènere French touch, subgènere musical nascut de la música house i el dancehall. És copropietari (al costat de DJ Yellow) del segell discogràfic «Yellow Productions».


Ha aconseguit assolir la popularitat a nivell mundial amb els seus temes "Love Generation" i "World, Hold On" del seu àlbum Western Dream (2006). Els temes són cantats per Gary Nesta Pine a "Love Generation" i Steve Edwards a "World Hold On". El seu millor exercici a les llistes es va registrar el 2011, quan va arribar a ubicar-se al número 33.


Sinclar va començar la seva carrera com a DJ quan tenia 18 anys, amb el nom de Chris The French Kiss. El seu primer èxit va ser "Gym Tonic", que va ser coproduït per Thomas Bangalter de Daft Punk, i el cor del qual va ser tret d'un vídeo d'exercicis de Jane Fonda. Però no va ser fins al 2005 quan va aconseguir el seu major èxit amb el seu tema "Love Generation", que va arribar als primers llocs de les llistes de popularitat de tot el món, a més de ser una de les cançons oficials de la Copa Mundial de Futbol 2006. Els seus següents senzills, "World, Hold On" i "Rock This Party (Everybody Dance Now)", també van arribar al top 10 de molts països.


A més, va crear el projecte Africanism, on diversos artistes (David Guetta, Tim Deluxe, Joachim Garraud, Dennis Ferrer, Martin Solveig, entre d'altres) van produir música house amb una combinació de sons llatins, techno, tribals i de jazz.


El 2009 Bob Sinclar edita "Lala Song" amb The Sugarhill Gang i torna a produir música house amb nou material discogràfic amb l'àlbum Born in 69.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila