David Guetta



Pierre David Guetta (París, 7 de novembre de 1967) és un DJ, compositor i productor francès. Actualment, ocupa el lloc #1 segons l'enquesta realitzada per DJ Magazine.


Es va iniciar com a tal a diverses discoteques durant les dècades de 1980 i de 1990, abans de fundar Gum Productions i llançar el seu primer àlbum: Just a Little More Love (2002). Anys més tard arribarien Guetta Blaster (2004), Pop Life (2007), l'exitós One love (2009), el qual inclou els senzills “When love takes over” —al costat de Kelly Rowland— el que li va valer per guanyar un Grammy i guanyar l'èxit a tot el món , venent més de 5,5 milions de còpies a tot el món,  «Sexy Bitch» —juntament amb Akon i inclòs al top 5 als Estats Units— i «Gettin' Over You» al costat de Chris Willis, Fergie i LMFAO—. Aquestes tres cançons van ser número u al Regne Unit. El 2011, Nothing But The Beat llançat el 29 d'agost al Regne Unit i el 30 del mateix mes als Estats Units aquest nou àlbum, amb Dits extra que conté només música electrònica i finalment, va decidir re-llançar el seu reeixit àlbum amb 1000noves cançons sota el nom de Nothing But The Beat 2.0 que conté els dos CD d'aquest últim, i un extra amb 10 remixes de les seves cançons més populars.


En tota la seva carrera artística ha venut més de 45 milions de discos, un rècord per a un disc jockey9 sent 2010 l'any en què va vendre més discos.


Guetta és un dels productors de música més cotitzats, ubicant-se l'any 2011 com el millor DJ del món segons l'enquesta anual que realitza la revista DJmag1011 després d'haver treballat amb artistes com Fergie, Jessie J, Rihanna, Akon, Chris Willis, 50 Cent, Kelly Rowland, Lil Wayne, Kylie Minogue, Kelis, Madonna, Britney Spears, Armand van Helden, Kid Cudi, Estelle, K'naan, Lady Gaga, Sia, will.i.am, Stella Mwangi, Nicki Minaj , Justin Bieber, Zara Larsson, Lena, Nervo, Avicii, Soraya Arnelas, Flo Rida, Usher, apl.de.ap, Taped Rai i Afrojack, The Black Eyed Peas, LMFAO i Blackpink

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila