Gary Low



Gary Low (Roma, 1954) és el nom artístic del cantant ítalo-espanyol Luis Romano Peris Belmonte, molt famós als anys vuitanta per les seves cançons "La col·legiala", "You Are a Danger" i "I Want You".


Va néixer el 1954, a Roma,1 de pares espanyols, encara que algunes fonts indiquen de manera errònia el seu naixement a Terrassa (en ser els seus pares d'origen català), sí que és cert que va passar llargues temporades a Sarrià on els seus pares tenien una casa.


El 1982 es va donar a conèixer a l'escena italo disc, molt de moda a l'Europa de l'època, amb un tema anomenat "You're A Danger" compost per Pierluigi Giombini i Paolo Micioni (produït pel mateix Micioni amb el seu germà Pietro, signant com Paul & Peter Micioni), que va aconseguir ràpidament l'èxit, sobretot a Espanya on va arribar al núm. 1. L'any següent el va seguir un altre gran èxit i també cançó d'estiu a les discoteques, titulat "I Want You ", produït també pels Micioni. Va ser al costat d'altres artistes italians l'impulsor de l'italo disc també conegut com a "Spaghetti Dance". Un any més tard, el 1984, arribaria el seu èxit més gran amb la seva versió italo disc del tema popular "La col·legiala" (original del conjunt peruà Los Ilusionistas, convertint-la com ja fes amb els seus altres dos grans èxits en un altre clàssic de l'estiu de 1984, i èxit mundial.


Es va retirar de la música i dirigeix ​​una cadena de gimnasos

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila