Justin Bieber



Justin Drew Bieber (London, Ontario; 1 de març de 1994) és un cantautor canadenc. El 2008, l'executiu de la indústria musical, Scooter Braun, va descobrir casualment el talent d'un joveníssim Justin Bieber quan es trobava veient alguns vídeos a YouTube, on Justin es dedicava a pujar algunes versions dels seus cantants favorits que ell interpretava amb la seva guitarra . Temps després, Scooter Braun es va convertir en el seu mànager. Scooter Braun va reunir Justin Bieber amb el també cantant nord-americà Usher a Atlanta, Estats Units, on Justin firmaria un contracte amb el segell discogràfic de Scooter Braun i Usher, Raymond Braun Media Group ( RBMG)6 i un altre contracte amb Island Records, ofert per L.A. Reid.


A l'estiu de 2009, a l'edat de 15 anys, Justin Bieber va publicar el seu primer senzill debut «One Time», cançó que es va posicionar a les primeres posicions de les llistes d'èxits a més de deu països. El llançament va ser seguit pel del seu àlbum debut My World, el 17 de novembre de 2009, el qual va rebre crítiques molt positives i una certificació de platí per la RIAA.10 Justin Bieber s'havia convertit en el primer artista a tenir set senzills d'un àlbum debut a la Billboard Hot 100. El seu primer àlbum d'estudi complet, My World 2.0, va ser publicat el 23 de març de 2010 i va ser precedit per l'èxit internacional Baby. L'agost de 2011, el videoclip oficial de la cançó Baby es va convertir en el vídeo musical més vist de YouTube de l'època, amb al voltant de més de 300 milions de reproduccions en poques setmanes. Al juny del 2010, a l'edat de 16 anys, va realitzar la seva primera gira, My World Tour. Aleshores, Justin Bieber ja s'havia convertit en tot un ídol adolescent.


Ha estat nominat i guardonat en nombroses ocasions, guanyant el Premi "Artista De l'Any" dels American Music Awards el 2010 i sent nominat a la 53a entrega dels Premis Grammy en les categories de Millor Artista Revelació i Millor Àlbum Pop.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila