Lambchop



Lambchop, originalment Posterchild, és una banda nord-americana de Nashville, Tennessee] AllMusic es va referir a ells com "probablement el grup nord-americà més brillant i únic que va sorgir durant la dècada de 1990".


Mai una banda amb una formació "bàsica", Lambchop ha estat formada per un gran i fluid col·lectiu de músics centrats al voltant del seu centre creatiu, el líder Kurt Wagner. Lambchop està vagament associat amb el gènere country alternatiu. Inicialment en deute amb el country tradicional, la música s'ha mogut posteriorment a través d'una sèrie d'influències que inclouen música post-rock, soul i lounge.


Sigui quin sigui l'estil, l'estat d'ànim característic de la música de Lambchop és evocat per la composició distintiva de Wagner: líricament subtil i ambigua, la veu melòdica però subestimada. El compositor nord-americà va descriure la lletra de Wagner com "enginyosa i profundament perspicaz".


Van ser la banda de suport de Vic Chesnutt al seu àlbum de 1998 The Salesman and Bernadette.


El cantant Kurt Wagner està casat amb la fundadora de la botiga de discos dels anys 90 de Nashville, Lucy's Record Shop i la líder del Partit Demòcrata de Tennessee, Mary Mancini.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila