Lisa Stansfield



Lisa Stansfield (Manchester, Anglaterra, 11 d'abril de 1966), és una cantant de pop independent anglesa. La seva música està adreçada a un públic adult i sofisticat, i el seu estil té aproximacions als gèneres dance i club.


Abans d'iniciar la seva carrera en solitari, va ser la vocalista del grup The Blue Zone amb èxits com Jackie o Big thing i posteriorment va col·laborar al disc de Coldcut amb el senzill People Hold On el 1988. Va entrar de ple a la popularitat amb Affection el 1989, disc de platí amb més de 5.000.000 de còpies venudes que incloïa els seus èxits All Around the World (Millor cançó internacional de l'any) i This is the right time. Tant aquest disc com el següent, Real Love, estan influenciats pel so disc i motown dels anys 70 de Barry White (arranjaments, ritme i, fins i tot, la tècnica de Stansfield). Real Love inclou l'èxit Change, que va arribar a ser molt popular a emissores d'Europa i Canadà.


El 1992 va actuar al Tribut Freddie Mercury juntament amb els membres supervivents de Queen interpretant "I Want to Break Free" i "These Are The Days Of Our Lives" (aquesta última al costat de George Michael). El 1991 i 1992, va guanyar el premi Brit com a millor artista femenina britànica. L'any següent edita exclusivament a Europa el seu tercer treball So Natural amb temes com Little Bit of Heaven o In All the Right Places (aquest últim inclòs a la banda sonora del film Indecent Proposal protagonitzat per Robert Redford i Demi Moore). També va ser molt reeixit un senzill, Someday (I'm Coming Back) compost per a la pel·lícula El Guardaespatlles, amb Kevin Costner i Whitney Houston. Es va llançar a Gran Bretanya el 7 de desembre del 1992 ia altres països d'Europa a principis del 1993.


Després d'un retir prolongat, va tornar als escenaris el 1997 amb un LP titulat com el seu nom, Lisa Stansfield, amb el qual va obtenir de nou èxit amb temes com The real thing, una versió de la cançó de Barry White, Never, never gonna give you up» i una remescla del seu antic èxit amb Coldcut «People hold on». Amb aquest treball arriba al número dos a la llista de vendes angleses.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila