Molotov




Molotov és una banda mexicana de rock formada el 1995 i conformada per Micky Huidobro, Tito Fuentes, Randy Ebright i Paco Ayala.


El seu primer àlbum, ¿Dónde jugarán las niñas? (1997), va registrar més d'un milió de còpies venudes. Va ser assenyalat com un dels millors àlbums el 1997 per diversos mitjans nord-americans, país en què van comparar la música del quartet amb altres bandes ja establertes com Beastie Boys, Rage Against the Machine i Red Hot Chili Peppers. La majoria de les cançons del grup són millor conegudes pel seu contingut de sàtira política i crítica social cap al govern mexicà i la societat, motiu pel qual van ser objecte de censura al principi de la seva trajectòria .


El seu èxit els ha fet recórrer diverses ciutats d'Amèrica i d'Europa. En total, ha venut més de quatre milions de còpies dels seus discos a tot el món. Alguns mitjans la qualifiquen com una de les més irreverents en el seu gènere, encara que de «les millors que existeixen del rock en espanyol contemporani».

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila