Natalie Imbruglia




Natalie Jane Imbruglia Anderson (Sídney; 4 de febrer de 1975) és una cantautora i actriu australiana-britànica, que va aconseguir gran notorietat en les dècades de 1990 i 2000. El seu major èxit musical fins ara ha estat la seva cançó Torn.


De pare sicilià —procedent de Messina— i mare australiana, és la segona de quatre germans. Natalie va créixer a la Costa Central, al nord de Sydney. Com Jason Donovan i Kylie Minogue, també va participar a la sèrie de televisió Neighbours (Veïns) abans de començar la seva carrera de cantant.


El seu primer senzill, Torn, el 1997, va aconseguir el número dos a les llistes angleses i el seu àlbum Left of the Middle va vendre sis milions de còpies. El següent a aparèixer, el 2001, va ser White Lilies Island, que va vendre més d'un milió de còpies. El 1999 va col·laborar amb Tom Jones al seu disc Reload.


L'abril de 2005, Imbruglia va llançar el seu tercer treball d'estudi, Counting Down The Days al Regne Unit, el qual va aconseguir el número u en vendes la primera setmana. El primer senzill d'aquest àlbum va ser Shiver. Aquest es va convertir en el seu senzill més reeixit al Regne Unit des del seu debut. El segon senzill va ser Counting Down The Days, llançat el 25 de juliol, que tot i que va tenir menys èxit que Shiver, va aconseguir mantenir l'interès en el treball d'Imbruglia, dominant les emissores de ràdio com l'anterior.


El 2009 publica Come to Life, un àlbum en què va comptar amb la col·laboració del cantant de Coldplay, Chris Martin, component diversos temes com Lucas, Fun i Want, i també amb la participació de Brian Eno a la producció.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila