New Kids on the Block



New Kids on the Block (abreujat NKOTB) és una boy band nord-americana de pop, rock, hip hop i R&B. Són considerats els pioners de les boy bands (bandes de nois, en espanyol). Es van mantenir actius des de mitjans dels anys 1980 fins a principis dels anys 1990 i en la seva segona etapa des de 2008 fins avui.


Format a Boston (Massachusetts) el 1984 pel productor Maurice Starr, el grup està integrat pels germans Jonathan Knight i Jordan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg i Danny Wood. El grup ha venut més de 80 milions de produccions musicals al món1 i ha generat centenars de milions de dòlars en vendes dels seus concerts, preparant el camí per a altres boy bands com Take That, Backstreet Boys, NSYNC i Westlife.


Es van reunir el 2008 i van prendre un nou estil, van llançar un nou àlbum i van començar una gira mundial de concerts a la tardor. El nou àlbum, titulat The Block, va ser llançat al mercat el 2 de setembre de 2008. El 2011 la banda, en conjunt amb els Backstreet Boys, va estar en la gira anomenada NKOTBSB Tour. El grup va rebre una estrella al Passeig de la fama de Hollywood el 2014.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila