St. Lucia



Jean-Philip Grobler (1983), conegut pel seu projecte musical St. Lucia, és un cantant i músic sud-africà establert a Konstanz, Alemanya. Està signat amb Nettwerk Records i fins ara ha publicat tres àlbums; When the Night (2013), Matter (2016) i Hyperion (2018).


El 7 d'octubre de 2022, la banda va llançar el seu darrer àlbum Utopia després del seu recent procés amb llançaments de singles des de l'abril passat.


Grobler va néixer a Johannesburg i es va criar a Sud-àfrica. Va passar gran part de la seva infància cantant al Drakensberg Boys' Choir, que va viatjar i va actuar internacionalment.


Grobler va començar a fer música quan tenia 12 anys. Es va inspirar en Boyz II Men, Michael Jackson, Sting i Phil Collins. Aviat va estar experimentant amb la música rock; tanmateix, després de 10 anys, es va avorrir i va tornar a les influències de la música dels anys 80 de la seva infantesa. El 2013, quan li van preguntar sobre les seves principals influències musicals, va assenyalar Phil Collins, Fleetwood Mac (especialment Tango in the Night), Radiohead (OK Computer), Mew (And the Glass Handed Kites) i Paul Simon (Graceland). També ha citat com a influència l'àlbum Dancing on the Ceiling de Lionel Richie

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila