The Main Ingredient



The Main Ingredient va ser un grup nord-americà de soul i R&B més conegut per la seva exitosa cançó de 1972 "Everybody Plays the Fool".


El grup es va formar a Harlem, Nova York el 1964 com un trio anomenat The Poets, compost pel cantant Donald McPherson (9 de juliol de 1941 - 3 de juliol de 1971), Luther Simmons, Jr. (9 de setembre de 1942 - 9 de maig). , 2016), i Tony Silvester, nascut a Panamà (7 d'octubre de 1941 - 26 de novembre de 2006). Van fer els seus primers enregistraments per al segell Red Bird de Leiber & Stoller, però aviat van canviar el seu nom a Insiders i van signar amb RCA Records. L'any 1968, després d'un parell de singles, van tornar a canviar el seu nom, aquesta vegada de manera permanent, pel de The Main Ingredient. El nom prové d'una ampolla de Coca-Cola.


Després es van unir amb el productor discogràfic i arranjador Bert DeCoteaux. Sota la seva direcció, el Main Ingredient va arribar al R&B Top 30 per primera vegada el 1970 amb "You've Been My Inspiration". Una versió de "I'm So Proud" de The Impressions va trencar el Top 20, i "Spinning Around (I Must Be Falling in Love)" va entrar al Top 10. El 1971, van tornar a marcar, amb el negre escrit per McPherson. -himne de poder "Black Seeds Keep on Growing", però la tragèdia va assolir aquell any. Don McPherson, que s'havia emmalaltit sobtadament de leucèmia, va morir inesperadament el 3 de juliol de 1971, als 29 anys. Atordits, Tony Silvester i Luther Simmons es van reagrupar amb el nou cantant Cuba Gooding Sr., que havia servit com a corista. en alguns dels seus enregistraments anteriors, i havien completat la gira durant la breu malaltia de McPherson.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila