Tiziano Ferro


Tiziano Ferro (Llatina, Itàlia; 21 de febrer de 1980) és un cantautor italià. Va debutar en 2001 amb el seu àlbum debut Rosso relatiu, aconseguint èxit a Europa, principalment a Espanya i al seu propi país. Posteriorment, seria conegut a Llatinoamèrica en llançar el seu disc en espanyol.

El 2003 va llançar 111: Centoundici/111: Cent onze i el 2006 va estrenar Nessuno è solo/Ningú està sol, els quals han venut milions de còpies al llarg del món. El seu quart àlbum, Alla mia età/A la meva edat, va ser llançat al novembre de 2008 a Itàlia.


Nascut el 21 de febrer de 1980, a la ciutat de Llatina, a seixanta quilòmetres de Roma. És un dels principals cantants de música pop italiana. Des de la seva infància, va tenir interessos musicals que el van portar a estudiar piano, guitarra, bateria ia iniciar-se a la composició musical. Tot i haver iniciat estudis d'Enginyeria i Ciències de la Comunicació, va preferir desenvolupar una carrera artística. El 1997 els productors Mara Majonchi i Alberto Salerno van descobrir el talent de Tiziano i van decidir ajudar-lo a perfeccionar la seva tècnica de cant i composició per llançar-lo a la fama.


Va parlar públicament de la seva homosexualitat, declarant-se per primera vegada a la revista Vanity Fair el 6 d'octubre de 2010.2 No només és famós a la seva Itàlia natal, sinó també en alguns països de Llatinoamèrica, Europa i Àsia.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila