Cerrone



Marc Cerrone; nascut el 24 de maig de 1952 és un bateria, compositor, productor discogràfic i creador de concerts francès. Cerrone és un productor de cançons disco dels anys 70 i 80. Ha venut més de 30 milions d'àlbums a tot el món, incloses més de quatre milions de còpies a França i vuit milions de còpies de Supernature. El senzill "Love in C Minor" (1976) va arribar al número 3 i va estar a les llistes durant dos mesos, venent tres milions de còpies. Amb "Supernature" (1977), Cerrone va fusionar l'orquestració simfònica amb sintetitzadors. Al Billboard Disco Forum de 1978, Cerrone va rebre sis premis, inclòs el Disco Artist of the Year.


A més de Love in C Minor, Cerrone's Paradise i Supernature, Marc Cerrone va tenir èxit a Europa amb àlbums com Cerrone IV: The Golden Touch (1978), Where Are You Now (1983), The Collector (1985), Human Nature ( 1994) i més recentment amb els àlbums de ball Hysteria (2002) i Celebrate (2007). Cerrone també és conegut per les actuacions en directe. El 1991 va actuar al programa Harmony per celebrar el llançament del primer satèl·lit de televisió d'alta definició del Japó. L'òpera rock es va tocar davant de més de 800.000 espectadors al port de Tòquio. Cerrone va adaptar "Harmony" per al teatre. El 1992, el musical Dreamtime, basat en una història original de Cerrone, va presentar 140 espectacles a Broadway al Ed Sullivan Theatre de Nova York.


Cerrone ha gravat i actuat amb Nile Rodgers, Toto, Laura Branigan, Jocelyn Brown, La Toya Jackson i Axelle Red. La seva música ha estat mostrada per artistes com els Avalanches, Bob Sinclar, els Beastie Boys, "Le Knight Club" i Run-DMC.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila