David Cassidy



David Bruce Cassidy (12 d'abril de 1950 - 21 de novembre de 2017) va ser un actor, cantant, compositor i guitarrista nord-americà. Va ser conegut sobretot pel seu paper de Keith Partridge, el fill de Shirley Partridge (interpretada per la seva madrastra, Shirley Jones), a la comèdia musical dels anys 70 The Partridge Family. Aquest paper va catapultar Cassidy a l'estatus d'ídol adolescent com a cantant pop superestrella dels anys setanta.


El 1956, el pare de Cassidy es va casar amb la cantant i actriu Shirley Jones. Van tenir tres fills, els germanastres de David, Shaun (n. 1958), Patrick (n. 1962) i Ryan (n. 1966). El 1968, després de completar una darrera sessió de l'escola d'estiu per obtenir els crèdits necessaris per obtenir un diploma de secundària, David es va traslladar a la casa de lloguer de Jack Cassidy i Shirley Jones a Irvington, Nova York, on també vivien els seus germanastres. ] David va romandre allà, buscant la fama com a actor/músic, mentre simultàniament treballava mig dia a la sala de correu d'una empresa tèxtil. Es va mudar quan la seva carrera va començar a florir.


Al pare de Cassidy, Jack, se li atribueix la creació del seu fill amb el seu primer gerent. Després que David Cassidy signés amb Universal Studios el 1969, Jack el va presentar a l'antiga campiona de tennis taula i amiga íntima Ruth Aarons, que més tard va trobar el seu lloc com a gestora de talent, donada la seva formació teatral.[8] Aarons havia representat a Jack i Shirley Jones durant diversos anys i més tard va representar Shaun, el mig germà de Cassidy. Aarons es va convertir en una figura d'autoritat i amic íntim de Cassidy i va ser la força impulsora del seu èxit a la pantalla. Després que Cassidy va cobrar un petit sou de Screen Gems pel seu treball a The Partridge Family durant la primera temporada, Aarons va descobrir que era menor d'edat quan va signar el seu contracte; llavors va renegociar el contracte amb unes disposicions molt superiors i un rar termini de quatre anys.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila