Eddie Rabbitt



Thomas Edward "Eddie" Rabbitt (Brooklyn, Nova York; 27 de novembre de 1941-Nashville, Tennessee; 7 de maig de 1998) va ser un cantant, músic i compositor nord-americà de música country nascut a l'estat de Nova York el 1941.


Va ser un nord-americà de country, música de cantautor que gaudia de molt èxit pop en l'apogeu de la seva carrera a la dècada de 1970 i 80 amb 20 èxits # 1 al país com "Drivin' My Life Away" i "I Love a Rainy Night", que també va encapçalar la llista Billboard Hot 100 i Hot Adult Contemporary Tracks.


Després de créixer a Nova Jersey, Rabbitt es va mudar a Nashville i va començar la seva vocació a la indústria de la música. Va començar com a compositor a la dècada de 1960, com un trampolí, en la seva carrera discogràfica després d'haver escrit èxits com "Kentucky Rain" d'Elvis Presley el 1970 i "Pure Love" per a Ronnie Milsap el 1974. Més tard, a la dècada de 1970, Rabbitt va ajudar a desenvolupar el so crossover amb influències de la música country prevalent en la dècada de 1980 amb èxits com "Suspicions" i "Every Which Way but Loose" Els seus duets "Both to Each Other (Friends and Lovers)" i " You and I", amb Juice Newton i Crystal Gayle, respectivament, més tard va aparèixer a les telenovel·les dies de la nostra vida i tots els meus fills.


Després de la mort del seu petit fill el 1985, Rabbitt va posar la seva carrera en un hiat i no va produir més material sobre croada. No obstant això, va tornar a la música a finals de 1980 amb una sèrie de països imparables, inclòs un cover de "The Wanderer", i el seu acte-escriure "On Second Thought" Rabbitt carrera va ser interrompuda quan va ser diagnosticat amb càncer de pulmó el 1997 A pesar que va continuar gravant, Rabbitt va morir a causa d'aquesta malaltia a l'any següent.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila