Raul Orellana



Raul Orellana comença el seu camí com a DJ resident a la discoteca Studio 54 a Barcelona el 1982, perllongant la seva estada fins a 1994.1 En aquesta etapa va ser conegut per ser l'autor de diversos discos de barreges (o recopilatoris) en diferents companyies dance independents, entre els que es troba la saga Bolero Mix (1 al 5), Raúl Mix, Studio 54 Connection Vol. 1 i 2 o Holiday Mix.


A finals de la dècada dels 80 passa a ser un dels pioners a Espanya en crear música house tant formant part de projectes com «Quién Tu Te Crees?»2​ o Isamar & Compañía con «Amor Suave»,3​ o en solitario destacando «The Real Wild House» de su álbum Guitarra


Paral·lelament a tot això comença amb la producció de discos per a artistes com Azúcar Moreno (destacant el tema Bandido que va representar Espanya a Eurovisió) i remixes d'artistes nacionals com: Tam Tam Go!, Els Rebels o Gabinet Caligari (premiat Millor Maxi de l'any per «La culpa va ser del chachacha», 1990). A principis dels anys 90 va publicar Gipsy Rhythm que compta amb la participació de Jocelyn Brown amb gran èxit de vendes i diverses entrades a les llistes europees.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila