Langui



Juan Manuel Montilla Macarrón (Madrid, 1 de novembre de 1979), més conegut com El Langui, és un actor i raper espanyol, del barri madrileny de Pan Bendito. Fa marxada del grup L'Excepció.

El 2008 va participar a la pel·lícula El truco del manco, per la qual va aconseguir un any després el premi Goya al millor actor revelació així com el premi Goya a la millor cançó. També és autor d'un podcast anomenat Radio Taraská.


El 2010 va col·laborar en el tema d'Andrés Calamaro «Te extraño», de l'àlbum On the Rock i va publicar un llibre amb relats sobre el seu barri.


Va ser convidat en múltiples ocasions al programa Buenafuente, especialment en la seva última etapa, on va arribar a participar a la secció Super Pollos, en la qual Andreu i Berto explicaven i criticaven la situació política i econòmica actual, barrejada amb altres assumptes propis del programa, tot això cantant a ritme de rap.


Ha col·laborat al programa de Llevant-te i Cárdenas als matins i també ha col·laborat a les matinades al programa La nit és nostra a la ràdio Europa FM del grup Atresmedia.


El 2014, va actuar a la sèrie el Xiringuito de Pepe, la sèrie de Telecinco interpretant Vicente.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila