Maryland



Maryland són una formació viguesa que el 2009 donen la sorpresa colant-se a la final del concurs Grupo Revelación Nacional organitzat pel Festival Contempoprània.


El seu treball és avalat per Julio Ruíz de Disco Grande -Radio 3- i per Jaime García Soriano-Sexy Sadie- que produeix el seu disc debut Surprise (Ernie, 2009). Un treball marcat pel pop de

guitarres americà que busca la melodia des del primer moment, i en el qual Jaume aporta la seva guitarra a gran part dels talls, el teclat i la seva característica veu a “This time”. Jaume es va implicar al màxim en el projecte, tant que la darrera setmana d'enregistrament la van passar a la seva terra, Mallorca. Als estudis Urban Producciones de Palma van contactar amb un altre Sexy Sadie, Toni Toledo, que va col·laborar en les barreges del disc.


Després del bon sabor de boca que ens deixa “Surprise” (Ernie, 2009) Maryland ens lliuren la seva continuació el 2011, “Get Cold Feet” (Ernie, 2011). Onze cançons novament produïdes per Jaime García Soriano, en aquesta ocasió ajudat per Iago Lorenzo. Per a la seva presentació la banda inicia una gira que durarà dos anys, formant part del cartell de nombrosos festivals i que culminarà amb la seva participació al Primavera Sound.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila