27 d'abril



1987 - PROCLAIMERS - 'This Is the Story'

"This Is the Story" és l'àlbum d'estudi debutduo de rock escocès The Proclaimers , llançat el 1987. Originalment es va llançar amb 12 pistes, però després de l'èxit de la versió amb banda completa produïda per Gerry Rafferty de " Letter from America ", que va aconseguir el número 3 a l'UK Single Chart , va ser reeditat aquest mateix any amb aquesta pista agregada.

Amb un arranjament musical senzill, la instrumentació de "This Is The Story" va consistir exclusivament en percussió manual, guitarra acústica i veu. L'àlbum va presentar molts temes polítics, cosa que caracteritzaria gran part del treball posterior del duo; La lletra de This Is The Story tractava sobre temes que incloïen les autoritzacions de les terres altes dels segles XVIII i XIX fins al declivi industrial i les divisions regionals a la Gran Bretanya de finals del segle XX sota Margaret Thatcher .

L'àlbum va ser reeditat el 2001. El 2011 es va llançar una edició remasteritzada.


1981 - BARÓN ROJO - 'Larga vida al rock and roll'

"Larga vida al Rock and Roll" és l'àlbum debut de la banda espanyola d'heavy metal Baró Rojo. Va ser llançat el 27 d'abril de 1981. L'àlbum està dedicat a la memòria de John Lennon, qui va ser assassinat l'any anterior.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila