3 de Maig



 single 1994: ‘CRAZY’ (Aerosmith)

El 3 de maig de 1994 es va publicar als Estats Units 'Crazy', el setè i últim single que es va extreure de l'àlbum 'Get A Grip' dels bostonians Aerosmith, el més venut i el de més èxit de la banda. El vídeo que es va rodar per a MTV, dirigit per Marty Callner, va ser un dels més sol·licitats aquell any 1994. Hi apareixien Alicia Silverstone (en la seva tercera intervenció en vídeos d'Aerosmith) amb Liv Tyler, filla adolescent del cantant de la banda Steven Tyler, que debutava davant les càmeres. 'Crazy' va aconseguir el lloc 17 de l'Hot100 i va suposar el tercer premi Grammy per al grup.


1974 - RICK WAKEMAN - 'Journey to the Centre of the Earth'

Amb una inversió estimada en 40 mil lliures, l'àlbum recull l'experiència en directe del 18 de gener de 1974 al Royal Festival Hall de Londres sota l'enginyeria de Pete Flanagan i els arranjaments de Danny Beckerman i Will Malone.

El nostre contacte visual amb aquest Long Play és l'orquestra, el grup i el cor dins del que sembla una gruta i on Rick Wakeman apareix amb la seva brillant capa envoltat d'una desena de teclats.

La fantàstica història versa sobre el professor alemany Lidenbrook qui descobreix un vell pergamí que és pres per l'alquimista islandès Arne Saknussemm. El text, traduït pel seu nebot Axel al llatí, detalla el viatge al centre de la terra des d'una entrada existent per l'extint volcà Snæfellsjökull localitzat a Islàndia. Així, Arne, Lindenbrook i la seva guia Hans s'embarquen a l'aventura que avui celebrem.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila