Anna Calvi






Anna Margaret Michelle Calvi (Twickenham, 1980) és una cantant i compositora britànica d'indie rock. Anna ha estat comparada amb artistes com Patti Smith, PJ Harvey i Siouxsie Sioux.

El 2011 va editar l'àlbum d'estrella homònim, sent nominada al Mercury Prize 2011, concorrent així, amb els àlbums d'Adele i PJ Harvey, sent el premi atribuït a Harvey. En aquest mateix any, Calvi va ser inclosa a la llista BBC Sound of 2011, que tria els 15 artistes més prometedors. El primer lloc va ser aconseguit per Jessie J.


Anna Calvi va néixer el 1980, a Londres, filla de pare italià. Havent nascut amb problemes de salut, va passar la major part del temps dels seus primers tres anys de vida, a l'hospital. Abans del llançament del primer àlbum, era elogiada per Brian Eno,1 que es va referir a Calvi com "la major cosa des de Patti Smith". El 2010 va fer la primera part dels concerts d'Interpol i de la banda de Nick Cave, Grinderman. El dia 11 d'octubre del mateix any, llança el seu single d'estrella, "Jezebel", una versió del tema de 1951, celebrat per Frankie Laine i Édith Piaf. Domino Records.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila