Little Feat




Little Feat és una banda nord-americana de rock de Los Angeles, Califòrnia, formada el 1969 pel cantant, compositor i guitarrista slide Lowell George i el pianista i organista Bill Payne després del seu pas pel grup de Frank Zappa: Mothers of Invention. 

Encara que la banda es pot classificar dins del generalista estil del rock no és menys cert que les seves cançons, així com les seves influències, transcendeixen molt de l'estil; tocant amb èxit tota mena d'estils, des de cançons folk acústiques fins al rock-blues més ancestral passant pel country o el R&Blues i amb magistrals tocs jazzístics en moltes de les seves composicions gràcies majoritàriament a l'enorme qualitat instrumental i compositiva dels seus membres, especialment els dos compositors principals, el guitarrista slide Lowell George i el pianista Bill Payne, fins a l'arribada del guitarrista Paul Barrere. 

Encara que mai van arribar a ser una banda d'enorme èxit comercial a nivell mundial, la seva música va ser lloada per crítics i tot tipus de músics i encara ara els seus discos segueixen apareixent dins dels favorits dels artistes i crítics encara que en la seva època no ocupessin un lloc. destacat als rànquings. Amb un so precís, fresc, natural i profundament ben cuidat Little Feat es converteix en una de les bandes més dotades de la seva època no només pels seus insuperables enregistraments -incloent tot tipus de fantàstics trucs d'estudi als seus enregistraments- sinó també per la seva magnífica posada en escena.

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila