Little River Band




Little River Band o LRB és una banda de rock australiana formada a Melbourne al començament de 1975. El grup va triar el nom després de passar per una carretera que condueix al municipi de Victòria de Little River, prop de Geelong, mentre es dirigien a una presentació . Little River Band han gaudit d'un extens èxit comercial, no només a Austràlia, sinó també als Estats Units. Durant la seva carrera, la banda va vendre més de 25 milions de discos i van aconseguir tenir 13 èxits a l'U.S. Top 40 hits afegint tots els premis guanyats a Austràlia.


Els membres originals eren: Glenn Shorrock; Graham Goble; Beeb Birtles; Ric Formosa; Roger McLachlan i Derek Pellicci. La música i la lletra de la majoria de les composicions del grup van ser aportats per Goble i Shorrock sobretot – amb la col·laboració de Birtles i Briggs.


Al maig de 2001 l'Australasian Performing Right Association (APRA), va aparèixer una cançó com a part de les celebracions del seu 75è aniversari, anomenada "Cool Change", escrita per Shorrock, va arribar a ser un número u al Top 30 Australian songs en molt temps.1 L''alineació clàssica' de Birtles, Pellicci, Gobles, Shorrock, el guitarrista David Briggs i el baixista George McArdle, van ser inclosos a l'Austràlia Recording Industry Association (ARIA) Hall of Fame ia l'Annual “ARIA Music Awards of 2004" quedant en el lloc número 18.23

Enderrock.cat

Actualitat Musical

Primera Fila